1. Indtast gavekort nummer
 
2. Vælg dato for flyvning
marts – 2019
man. tirs. ons. tors. fre. lør. søn.
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
 • 2019-03-21 16:00
  Free minutes none
 • 2019-03-21 17:00
  Free minutes none
 • 2019-03-21 18:00
  Free minutes none
 • 2019-03-21 19:00
  Free minutes none
 • 2019-03-21 20:00
  Free minutes none
 • 2019-03-21 21:00
  Free minutes none
Indtast navn og e-mail adresse
3. Service betingelser

Handelsbetingelser for køb af flyvetid og gavekort hos Copenhagen Air Experience A/S, Galgebakkevej 3, 2630 Tåstrup, cvr nr. 29820708.

Bookning og køb af flyvetid og gavekort kan ske på http://book.airexperience.dk, der kan også købes flyvetid og gavekort ved personlig henvendelse i receptionen indenfor normal åbningstid. For åbningstider henvises til vores hjemmeside www.airexperience.dk

Produktbeskrivelse;

Copenhagen Air Experience A/S tilbyder 5 typer af flyvepakker;

 • Taste of flight, svarende til 2 flyvninger af 1 minut
 • Learn to fly, svarende til 2 flyvninger af 2 minutter
 • Flying high, svarende til 3 flyvninger af 2 minutter
 • Airborne, svarende til 4 flyvninger af 2 minutter
 • Family, svarende til max 5 flyvninger af 2 min (delbar mellem 4 personer)

I prisen er inkluderet;

 • Leje af flyvedragt, hjelm, handsker og briller 
 • Ørepropper
 • Sikkerhedsinstruktion 
 • Opvarmning
 • Instruktør
 • En kort debreifing

Betaling;

Der kan betales med danske og udenlandske betalingskort:

Følgende betalingskort kan benyttes:

 • Dankort       
 • Visa Dankort 
 • Visa 
 • MasterCard
 • JCB
 • American Express

Du vælger betalingsmetode når du afgiver din bestilling. Alle priser er angivet inklusiv afgifter, told og moms.

Gebyr på kreditkort

Betalinger med kreditkort bliver pålagt et gebyr hvis kortet er udstedt uden for EU/EØS eller hvis de er virksomhedsrelateret. Du kan se gebyrbeløbet inden din betaling i betalingsvinduet. Gebyr satser følger NETS satser. Kontakt din kortudsteder, hvis du er i tvivl, om du har et kredit- eller debetkort.

Når du gennemfører online betalinger med et betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer). 

Ovenstående oplysninger bliver sendt SSL (Secure Socket Layer) krypteret til PBS, hvilket betyder at hverken Copenhagen Air Experience eller andre har mulighed for at læse dataene, kun PBS.

Beløbet hæves på din konto ved booking af flyvetid. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Sikkerhed 

Hos Copenhagen Air Experience, er dine betalinger altid SSL (Secure Socket Layer) sikret gennem ePay, som er et af Danmarks førende betalingssystemer. 

Under betalingsforløbet vil du blive bedt om følgende oplysninger:

 • Kortnummer (16 cifre printet ind i kortet på forsiden) 
 • Udløbsdato (printet ind i kortet på forsiden) 
 • Kontrolcifre (tre cifre skrevet på kortets bagside lige over magnetstrimlen yderst til højre) 

En netbutik har ingen adgang til kortoplysninger indtastet under betalingen, og har kun mulighed for at hæve det beløb du har angivet og godkendt ved købet. Dit indtastede kortnummer bliver ikke gemt nogen steder efter transaktionen.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Der er strenge krav indenfor både etik og sikkerhed fra PBS, for at man som netbutik kan blive godkendt og få lov til at modtage kortbetaling over internettet.

Gavekort

Gavekort kan købes via hjemmesiden. 

Et gavekort er gyldig i 2 år fra betaling, og kan ikke ombyttes til kontanter. Der ydes ikke refusion af bortkomne gavebeviser.

Et gavekort kan kun bruges 1 gang og kun med den flyvepakke gavekortet er indkøbt til.

Fortrydelsesret 

-Flyvetid;

Der er IKKE fortrydelsesret for køb af flyvetid. 

Det er dog muligt, gebyrfrit, at ændre din bestilling alternativt overføre din booking til anden person og dette skal ske senest 72 timer før planlagt flyvetid dette kan gøres ved at ringe til Copenhagen Air Experience på telefon +45 42 99 91 91 indenfor normal åbningstid.  

Der kan KUN foretages 1 ændring, og overføres bestillingen til anden person skal denne person underskrive ”ERKLÆRING OM ACCEPT AF RISICI & ANSVARSFRASKRIVELSE” inden flyvningen, underskrives denne aftale ikke forbeholder Copenhagen Air Experience A/S sig ret til at afvise personen uden kompensation.

Såfremt en person overtræder Copenhagen Air Experience A/S alkoholpolitik eller møder op i påvirket tilstand, forbeholder vi os ret til at afvise personen uden kompensation.

Udebliver du fra aftalt tid mister du retten til at flyve og vil ikke blive kompenseret for indbetalt flyvetid.

Møder du ikke til aftalt tid eller ankommer senere end aftalt, forbeholder Copenhagen Air Experience A/S sig ret til at afvise bookningen uden kompensation. Copenhagen Air Experience A/S vil dog forsøge at afvikle den bestilte flyvetid såfremt der er ledige tider og dette ikke forsinker de efterfølgende kunder, men der gives ingen garanti herfor.

Skulle det ske at Copenhagen Air Experience A/S aflyser den planlagte flyvningen på grund af tekniske problemer, kontaktes kunden med henblik på at aftale et nyt tidspunkt, kan der ikke findes et nyt tidspunkt kan kunden i dette tilfælde få kompensation dog kun for det indbetalte beløb. 

-Gavekort;

Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Der er ingen fortrydelsesret på gavekort.

Vi henviser i øvrigt til www.forbrug.dk, som er forbrugerstyrelsens hjemmeside om handel over internettet. Her kan du bl.a. finde informationer omkring fortrydelsesret og dine rettigheder, når du handler på internettet.


-Events;

Såfremt du fortryder køb af en samlet event pakke skal dette ske senest 14 dage før planlagte dato for event oplevelsen. Herefter er det ikke muligt at ændre på event arrangementet.

 

Persondatapolitik 

Det er vigtigt for os at du føler dig tryg ved at handle hos Copenhagen Air Experience. Hvis du er i tvivl om sikkerheden på shoppen og måden vi behandler dine oplysninger på kan du gøre dig bekendt med vores persondatapolitik;

Ingen personlige oplysninger der registreres hos Copenhagen Air Experience, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjemand.

Alle informationer opbevares sikkert, og er kun tilgængelig for betroede medarbejdere hos Copenhagen Air Experience.

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker SSL (Secure Socket Layer) krypteret forbindelse, som sikrer at dine betalingsoplysninger ikke havner i de forkerte hænder.

Vi registrerer IP-adressen hvorfra køb foretages. Normalt anvendes denne information ikke, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske betalinger politianmeldes.

 

BOOKNING OG KØB AF FLYVETID OG GAVEKORT

http://book.airexperience.dk er Copenhagen Air Experience A/S’s webside for online booking og betaling af flyvetid, samt køb af gavekort.

Når du bestiller flyvetid første gang skal du oprettes som bruger, og du skal aktivere din profil via en kontrolmail som fremsendes (skal aktiveres indenfor 24 timer), eller via din facebook eller twitter profil, først da kan du bestille og betale for flyvetid. Oprettes du som bruger accepterer du automatisk ”Betingelser for oprettelse af brugerkonto hos Copenhagen Air Experience A/S.”

Det er dog muligt at foretage bookning uden at oprette sig som bruger, der skal blot angives en valid e-mail adresse samt navn og telefonnummer.  Vi skal bruge dit navn og telefonnummer i tilfælde af, at vi er nød til at kommunikere angående din bestilling eller ved eventuel aflysning på grund af tekniske problemer eller vejrforhold.  

Køb af flyvetid;

Én person kan indkøbe og foretage booking enten til sig selv eller til en gruppe af personer ved at tilføje købet til ”indkøbskurven”.

Du skal vælge;

 • Type og antal af flyvepakker
 • Ønsket flyvetid (dag og tidspunkt)
 • Køber kan vælge at angive e-mailadresse for hver enkelt flyver, men er ikke en betingelse. E-mailadresserne benyttes kun til identifikation af de enkelte flyvere.

Såfremt du ønsker dette, kan en elektronisk ordrebekræftelse / faktura udstedes til en virksomhed. I dette tilfælde skal der i forbindelse med købet angives virksomhedens navn samt adresse. Den elektroniske ordrebekræftelse / faktura vil blive fremsendt til den e-mailadresse køber har angivet ved bestilling.

Køb af gavekort;

En person kan indkøbe et eller flere gavekort og der kan kun købes gavekort svarende til flyvepakkerne. Du skal angive navnet på modtager for hvert enkelt gavekort.  Navnet på modtager vil blive anført på gavekortet.

Gavekortet er gyldigt i 2 år efter betalingen og udløbsdato vil fremgå af gavekortet. Efter dette tidspunkt kan gavekortet ikke længere benyttes. 

Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Der er ingen fortrydelsesret på gavekort.

Gavekortet er forsynet med en entydig kode bestående af 16 cifre som skal anvendes ved brug af gavekort. Gavekortet kan overdrages til anden person og kan kun bruges 1 gang.

Copenhagen Air Experience A/S garanterer at gavekortet kan bruges hos Copenhagen Air Experience A/S indenfor normal åbningstid og indenfor de, på bookingstidspunktet, ledige flyvetider. 

 

Betaling;

Efter valg af flyvepakker m.v. afsluttes købet ved at ”gå til kassen”. Inden du kan betale skal du accepterer ”handelsbetingelser”.

Når betalingen er gennemført og registreret fremsendes en elektronisk ordrebekræftelse / faktura indeholdende informationer om antal flyvepakker, gavekort m.v.  Ordrebekræftelsen fremsendes til den e-mailadresse som du har angivet i forbindelse med købet.

Har du ikke modtaget den elektroniske ordrebekræftelse kan det skyldes at du har indtastet forkert e-mail adresse, et spam filter har blokeret e-mailen. Har du ikke modtaget den indenfor 1 time efter ordreafgivelsen eller har du mistet den, har du følgende muligheder:

 • Kontakt Copenhagen Air Experience A/S på info@airexperience.dk eller ring på tlf. +45 43999191 og oplys os ordre tidspunktet samt dit navn og e-mail adresse så sender vi en ny elektronisk bekræftelse til dig.
Efterfølgende vil du modtage booking bekræftigelse til din e-mail adresse.